KONTAKT

Adresa jone:
Rr. Donika Kastrioti, pas Kullave Binjake Google Maps
Rezervime:
Tel:04 2278075
Mob: 0686088714
E-mail: info@ilgustoalbania.com
Orari i Restorantit:
E Hënë - E Diele 12:00 - 23:00
Kartat e Pranuara:
American Express, MasterCard, Visa etj
Kuzhina:
Italiane dhe Internacionale